Sorin Condurache va conduce primul antrenament al echipei Sport Club Bacău


Primul antrenament al noii echipe Sport Club Bacău va avea loc luni, 5 iulie, la stadionul „Municipal”. Iar dacă, iniţial, reunirea era anunţată pentru ora 10.30, aceeaşi cu a formaţiei FCM Bacău, conducerea S.C. Bacău a mutat-o după-amiază.
„Având în vedere faptul că se anunţă caniculă şi pentru a le face jucătorilor mai uşoară reacomodarea la efort, am decis să programăm reunirea lotului la ora 17.30”, a declarat preşedintele Relu Damian pentru bacaulsportiv.ro.
Chiar dacă a evitat să o spună, decizia conducătorului de la Sport Club Bacău va evita apariţia unui nou scandal, care ar fi izbucnit inevitabil, în situaţia în care reunirea loturilor celor două echipe ar fi avut loc în aceeaşi zi, la aceeaşi oră şi în aceeaşi locaţie.
Relu Damian a mai precizat că primul antrenament al echipei S.C. Bacău va fi condus de fostul fotbalist băcăuan Sorin Condurache, ultima oară antrenor la formaţia de Liga a III-a FC Willy. De altfel, Condurache va face parte din staff-ul tehnic al noii grupări băcăuane.

3 comentarii la „Sorin Condurache va conduce primul antrenament al echipei Sport Club Bacău”

  1. Sorin Condurache a fost un fotbalist serios, si e un antrenor la fel si un om de bun simt. Succes, Sorine!

  2. mi-e rusine de ce a facut municipalitatea cu echipa noastra, cu „FCM-ul” NOSTRU ! Indiferent cum se va numi, indiferent ce jucatori si antrenori vor fi aici nu va mai fi la fel. Succes Condurache, cat vei mai fi pe aici, inca un pion in jocul edililor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.