Florin Grapă: „Şi ce dacă jucăm cu campioana Germaniei?”


Desfiinţarea echipei campioane a României la volei feminin, Metal Galaţi, a propulsat formaţia Ştinţa Bacău în Cupa CEV. Tragerea la sorţi a şaisprezecimilor competiţiei nu a fost una foarte prietenoasă cu echipa băcăuană, sorţii scoţându-i ca adversară în şaisprezecimi echipa campioană a Germaniei, Rote Raben Vilsbiburg, primul meci urmând să aibă loc la Bacău, în intervalul 7-9 decembrie.
„Şi ce dacă jucăm cu campioana Germaniei ? Noi suntem români şi ne-am luptat cu toţi, ştiţi foarte bine că i-am mai bătut pe nemţi, mai ales în 1945″, a glumit antrenorul Ştiinţei, Florin Grapă. Referindu-se la viitoarea adversară a echipei sale, antrenorul băcăuan a spus: „La prima vedere, n-a fost o tragere la sorţi foarte favorabilă nouă. Am văzut că au un lot valoros, cu multe jucătoare străine, dar asta nu înseamnă că ne considerăm dinainte învinşi. E-adevărat că aş fi preferat să jucăm manşa secundă acasă, dar poate că va fi un avantaj şi primul meci pe teren propriu.”
Rote Raben Vilsbiburg nu s-a înscris în Liga Campioanelor din motive financiare. De altfel, pe site-ul clubului german, managerul echipei îşi făcea probleme şi vizavi de asigurarea finanţării pentru participarea în Cupa CEV.
În ceea ce priveşte echipa Ştiinţa Bacău, aceasta va începe pregătirile pentru sezonul competiţional 2010-2011 în data de 15 iulie.

Un comentariu la „Florin Grapă: „Şi ce dacă jucăm cu campioana Germaniei?””

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.