Laurenţiu Dinescu: „Concurenţa pe post nu poate duce decât la performanţă”

Cel de-al doilea inter transferat de Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău de la Steaua în această vară este Laurenţiu Dinescu. Născut la 23 iunie 1986, a început handbalul la CSS Călăraşi, debutul său în Liga Naţională având loc în anul 2004, la CSM Medgidia, formaţie la care a evoluat timp de 5 sezoane. În sezonul precedent, Laurenţiu Dinescu a evoluat la Steaua MFA Bucureşti, pentru care a înscris 32 de goluri. De asemenea, noul echipier al Ştiinţei a făcut parte din loturile naţionale de juniori şi tineret.
Laurenţiu şi-a aniversat ziua de naştere miercurea trecută iar trei zile mai târziu s-a căsătorit, motiv pentru care îi urăm „Casă de piatră”! Iată, în cele ce urmează, un scurt dialog realizat cu Laurenţiu Dinescu pentru cititorii Bacăului Sportiv.

Rep.: Ce te-a determinat să alegi Ştiinţa Bacău?
Laurenţiu Dinescu: Am avut mai multe oferte în această vară, dar am preferat echipa din Bacău pentru faptul că e o formaţie tânără şi cu aspiraţii mari. Apoi, am considerat că e o echipă în care mă pot integra mai uşor.
Rep.: Ştii că pe postul tău (inter stânga) evoluează unul din golgeterii echipei, Igor Moskalenko?
L.D.: Da, ştiu, dar cred că e foarte bine, deoarece va interveni concurenţa, iar asta nu poate duce decât la performanţă.
Rep:: Ce aşteptări ai de la sezonul viitor?
L.D.: În primul rând, să ne atingem obiectivul stabilit de conducerea clubului, iar în Challenge Cup, un parcurs cât mai lung şi chiar câştigarea trofeului. De asemenea, mi-aş dori să mă integrez cât mai repede în noul colectiv şi să ajut echipa.
Rep.: Despre publicul băcăuan ce ne poţi spune?
L.D.: În meciurile pe care le-am disputat la Bacău, am văzut că e un public cald, care îşi ajută echipa ori de câte ori are nevoie. Nu multe echipe se pot lăuda cu un public cum e cel băcăuan.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.