Tari ca piatra, să zdrobiţi Săgeata (FCM Bacău – Săgeata Stejaru, stadion „Municipal”, sâmbătă, ora 11.00)


FCM Bacău îşi poate asigura matematic salvarea de la retrogradare sâmbătă, printr-o victorie în faţa echipei Săgeata Stejaru, ocupanta poziţiei a cincea din seria I a Ligii a II-a. De altfel, un succes pare a fi la îndemâna băcăuanilor, în condiţiile în care, în ultima deplasare, dobrogenii au cedat fără drept de apel, 0-3 la Dunărea Giurgiu.
Un alt semn bun ar fi delegarea arbitrei clujence Teodora Albon, cea care a mai oficiat, în această ediţie de campionat, partida dintre FCM Bacău şi Delta Tulcea, din 5 decembrie 2009, atunci când băcăuanii s-au impus cu 2-0. În altă ordine de idei, elevii lui Gheorghe Poenaru n-au mai cunoscut înfrângerea de 3 săptămâni, de la acel 2-4 de pomină cu Farul Constanţa.
Gheorghe Poenaru nu va putea conta pe aportul a trei jucători de bază, respectiv Boboc (suspendat), Spiridon şi Ionuţ Radu (ambii accidentaţi).
Formaţiile probabile:
FCM BACĂU: Ignătescu – Mihălăchioaie, Vajou, Adăscăliţei, Carnariu – Răduţoiu, Spiridon, Taban, Dobârceanu – Vraciu, Câmpeanu. Antrenor: Gheorghe Poenaru.
SĂGEATA: Olteanu – Gheorghiţă, Goşa, Vlaicu, Gheară – Vlad, Paleacu, Chiţu, Ciobanu – Şicu, Şamata. Antrenor: Aurel Şunda.
Arbitru: Teodora Albon (Cluj-Napoca). Asistenţi: Iulius-Radu Timar (Marghita) şi Carmen Neagu (Oradea).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.