Handbal feminin: Ştiinţa Bacău merge la Turneul de (virtuală) promovare


Federaţia Română de Handbal organizează un „Turneu de promovare”, pentru eventualitatea în care numărul echipelor înscrise în ediţia 2010-2011 a Ligii Naţionale la handbal feminin va fi mai mic de 14. Cum oportunitatea acestui turneu e pusă oarecum sub semnul întrebării, am luat legătura cu secretarul federal Mihail Bocan, din cadrul Departamentului Organizatoric al FRH, care ne-a spus: „Au existat situaţii în anii trecuţi când ne-am trezit la începutul campionatului că au fost echipe care au anunţat în ultimul moment că nu se pot înscrie din motive financiare. Tocmai de aceea, am decis organizarea acestui turneu mai devreme, la care am invitat patru echipe, Universitatea Timişoara anunţând că nu se va prezenta, din cauza lipsei de fonduri”.
Referitor la eventualitatea ca ediţia următoare a Ligii Naţionale la handbal feminin să reunească la start 16 echipe, Mihail Bocan a precizat: „Nu ştiu nimic despre asta, decât că au circulat la un moment dat nişte zvonuri. La nivelul Federaţiei, nu a existat nicio iniţiativă în acest sens.”
Turneul de promovare va avea loc la Târgovişte, în perioada 27-29 mai, şi va reuni la start echipele Ştiinţa Bacău, Rapid CFR Bucureşti şi CSM Ploieşti.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.