Handbal masculin, Liga Naţională: ŞTIINŢA BACĂU A ÎNCHEIAT PE LOCUL 4


Deşi a condus cu 11-7 la pauză, Universitatea Cluj n-a izbutit să producă surpriza în ultima etapă la Tg. Jiu, astfel că Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău a ratat şi obiectivul din campionat, după cel din Challenge Cup.
Iată rezultatele complete ale ultimei etape şi clasamentul final al ediţiei 2009-2010 a Ligii Naţionale: Ştiinţa MD Bacău – SCM Rom Cri Braşov 33-28 (20-15), HCM Constanţa – Dinamo Bucureşti 41-28 (19-15), Steaua MFA Bucureşti – CSM Satu Mare 36-28 (20-12), Minaur Baia Mare – Poli Timişoara 31-31 (16-16), Pandurii Tg. Jiu – Universitatea Cluj 22-19 (7-11) şi UCM Reşiţa – CSU Suceava 36-27 (19-12).

Sezonul competiţional la handbal masculin va fi încheiat de Cupa României, al cărei turneu va avea loc la Braşov, în perioada 19-22 mai, Ştiinţa urmând să joace în „sferturi” cu Steaua.

5 comentarii la „Handbal masculin, Liga Naţională: ŞTIINŢA BACĂU A ÎNCHEIAT PE LOCUL 4”

  1. bravo stiinta! faptul ca ati reusit sa aducetii 2000 de oameni in tribuna cred ca reprezinta mai mult decat un loc 3. pastrati-va suporterii si in sezonul viitor!

  2. Pana la urma in fata noastra au terminat cele 3 echipe care au fost peste Stiinta in meciurile directe. Pornind de la observatia asta nu se poate spune ca e un clasament mincinos. Am pierdut totusi locul trei pe mana noastra. Speram ca in sezonul viitor va fi mai bine. Pana atunci, succes in Cupa Romaniei!

  3. Am luat ca reper rezultatul per ansamblu din fiecare dubla cu cele trei echipe. Nu m-am referit la faptul ca toate trei ne-ar fi batut de cate doua ori, ci ca rezultatul cumulat al celor doua manse cu fiecare din ele ne-a fost defavorabil. Cu Tg. Jiu n-am luat niciun punct, iar cu Resita si Constanta doar unul din patru. E mai bine asa… mai allure?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.