Dorel Sanie: „Să nu mai văd picior de suporter sucevean în sală la Bacău”


Delegaţia băcăuană care a făcut deplasarea la Suceava a avut parte de o primire extrem de ostilă din partea gazdelor. Cu toate că au luat loc la aşa-zisa tribună oficială a sălii Liceului cu Program Sportiv din Suceava, atât primarul Bacăului, cât şi directorul general al Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Est au fost făcuţi albie de porci de publicul gazdă.
De altfel, toate acestea s-au petrecut sub privirile îngăduitoare şi încurajatoare ale oficialilor echipei sucevene, în frunte cu ditamai decanul Facultăţii de Educaţie Fizică, Petru Ghervan.
N-am absolut nicio problemă cu jocul ori cu rezultatul înregistrat astăzi. Dar ce s-a întâmplat în tribune, maniera în care am fost trataţi şi înjuraţi, toate astea depăşesc orice imaginaţie, e incredibil. Tot ce pot să vă spun că, de-acum înainte, cât voi mai fi eu la Bacău, în sala sporturilor de la noi n-o să mai calce picior de suporter sucevean la meciurile de handbal masculin. La meciurile cu ei se va intra cu buletinul, dar pentru ce au făcut astăzi, ei nu mai au ce căuta la partidele de pe terenul nostru”, a declarat managerul general al Ştiinţei Bacău, Dorel Sanie, pentru bacaulsportiv.ro.
În ceea ce priveşte ratarea obiectivului de clasare pe treapta a treia a podiumului Ligii Naţionale, managerul Ştiinţei mai speră: „Nu e totul pierdut, să nu uităm că mai e o etapă iar Pandurii au de jucat acasă cu Clujul, o echipă foarte bună. Nu se ştie niciodată ce se poate întâmpla”, a spus Dorel Sanie.

8 comentarii la „Dorel Sanie: „Să nu mai văd picior de suporter sucevean în sală la Bacău””

  1. Zi-i sa m… m… si tata gasca lui Olandezu ca nu mai calcam la voi! Ba, Sanie, pe tine o sa te aresteze ca pe Serea si Penescu. Nu mai ai mult. Tic-tac, tic-tac!

  2. eu n am inteles ce bucurie asa mare era pe capul suporterilor de la Suceava. Ca tot nu pliaca di la Susiava nicaieri in cupili ieuropiene.

  3. Ce e de înţeles în fapticul….ORGOLIILOR?! Nimic. Raţiunea nu dă explicaţii. IAR EFORTUL COLOSAL AL JUCĂTORILOR CELOR DOUĂ ECHIPE, NU TREBUIE BĂLĂCĂRIT SAU UITAT DE COMENTARIILE FRUSTRATE DE PE NET. VORBE-VORBE! Băieţii îşi dau şi sufletul pe teren! Care s-ar încumeta în locul lor…; şi-apoi să cotcodăcească?!

  4. bha ce sa le ceri la niste suceveni….aia nu stiu handbal stiu rugby…bacau e peste ei cu 10 clase….s’a vazut la roman….oricum bv baieti

    1. 1. Daca ai fost la meciul de la Roman, adu-ti aminte cum ati dat primele 8 goluri.
      2. Eu spun ca e pacat ca avem 2 echipe moldave de handbal si ne balacarim intre noi ca fraierii (la Roman sau la Suceava). Jocurile sunt facute la FRH, noi suntem prea mici pentru cei din Bucuresti.
      3. Eu spun bravo ambelor echipe, au facut un meci bun, desi epuizant.
      4. Cate 7 m ratase Iacob in ultimele 10 min.?

  5. La Roman s-au vazut sacosele si banii pentru Harabagiu .Daca sunteti cu 10 clase peste noi de ce nu ati facut nimic in Challenge Cup?Macar noi am jucat o finala.Voi,nimic. Iar dupa chiar imaginile postate aici voi stiti box, a se vedea gestul portarului vostru. Nu sunteti nici macar cu o clasa mai sus decat noi.

  6. fara suparare, dar toti suntem la fel. la meci am stat langa galeria Stiintei si tot respectul pentru ei si pentru cei care au venit la meci.
    a fost un meci infernal.

    totusi nu mi se pare corecta atitudinea pe care o aveti. majoritatea dintre suporterii suceveni si`au luat foc cand portarul vostru a injurat tribuna 1 si a aratat gesturi obscene. se poate vedea foarte bine pe inregistrari in prima repriza. nu se cuvine ca intr`un sport ca handbalul sa existe si asa ceva, mai ales din partea jucatorilor.

    cat despre declaratiile de dupa meci…nu au nici o justificare. sunt meciuri deschise oricarei persoane care vrea sa vina la meci. Domnului Sanie: in caz ca va tineti de cuvant e posibil sa aiba echipa mai mult de suferit din cauza prostiei dumneavoastra.

    Multa bafta si meritati locul 3. Sa ajute Bunul Dumnezeu ambele echipe sa termine pe un loc cat mai sus.

  7. unde era privirea ” ingaduitoaresiaprobatoare”? cum naiba putea decanul sa stie ce se spune in tribuna? bagi strambe aiurea! BRAVO PRIMARULUI VOSTRU CA A VENIT CU ECHIPA! ASA PRIMAR VREM SI NOI! dar de aici si pana la oficialii care au batut toba… oameni buni, fiti rezonabili, noi, sucevenii, nu dam bani nici arbitrilor sa ne „ajute” nici suporterilor sa „iubeasca” echipa. daca vreti respect la Suceava, respectati handbalul si echipa noastra!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.