NOI UMPLEM SALA, VOI UMPLEŢI-LE POARTA ! (ŞTIINŢA BACĂU – STEAUA, miercuri, ora 18)


Handbaliştii de la Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău susţin miercuri după-amiază un nou meci decisiv în lupta pentru ocuparea ultimului loc de pe podiumul Ligii Naţionale. Adversară îi va fi chiar una din semifinalistele Cupei Cupelor, adică Steaua MFA, formaţie pe care băcăuanii i-au învins în tur cu 32-30.
Întâlnirea a fost precedată de „petarda” aruncată dinspre capitală, cum că Ştiinţa ar fi interesată de serviciile lui Aihan Omer, lansată cu scopul evident de a tensiona atmosfera în sânul echipei noastre. Managerul Dorel Sanie a pus însă lucrurile la punct, astfel încât lui Sandu Iacob şi compania nu le rămâne decât să burduşească poarta lu’ alde Ivezic şi Laufceac cu goluri.
Şi să nu uităm să-i facem o primire aşa cum merită preşedintelui stelist Cazacu, cel ai cărui pitici de pe cerebel au decretat că Ştiinţa a făcut blat cu HCM Constanţa!
Altfel, ai noştri sunt mai buni, vor juca în opt, fiindcă mai mult ca sigur că publicul băcăuan va crea o atmosferă infernală, astfel încât Ştiinţa să mai facă un pas în drumul spre îndeplinirea obiectivului.
Arbitrii desemnaţi de Federaţia Română de Handbal sunt cei care au condus impecabil partida din tur dintre cele două formaţii, Valentin Călina şi Claudiu Belean, aşa că sunt întrunite toate premisele pentru un succes al Ştiinţei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.