Gabriel Armanu: „Dacă jucătorii se vor achita de sarcinile primite, ne va fi mult mai uşor”

La revenirea în faţa propriilor suporteri în postura de antrenor principal, Gabriel Armanu are parte de un derby, în care echipa sa va întâlni semifinalista Cupei Cupelor, Steaua MFA Bucureşti. Iată, în continuare, un interviu realizat în seara dinaintea partidei.
Bacăul Sportiv: Cu ce speranţe abordaţi meciul cu Steaua ?
Gabriel Armanu: În primul rând sper să facem un joc bun, iar dacă jucătorii se vor achita de sarcini, ne va fi mult mai uşor. Sigur că un meci împotriva Stelei nu e uşor, e o echipă în formă, pe un trend ascendent, dar aşa cum i-am învins şi anul trecut aici, cu multă dăruire, cu suflet, sper s-o facem şi în sezonul actual.
B.S.: Credeţi că va fi de bun augur faptul că meciul va fi arbitrat de aceeaşi brigadă ca şi în tur ?
G.A.: Sincer, pe mine nu mă interesează cine arbitrează, acest amănunt l-am aflat de la dumneavoastră. Eu, ca antrenor, nu mă bazez pe arbitri, ei trebuie doar să-şi facă datoria.
B.S.: Faptul că preşedintele Stelei a afirmat despre partida Ştiinţei cu HCM Constanţa că ar fi fost blat îi va motiva în plus pe jucători ?
G.A.: Am auzit şi noi din presă despre aceste declaraţii, la un moment dat ne gândeam chiar să lăsăm justiţia să-şi spună cuvântul. Ulterior, chiar ei au recunoscut că au făcut o greşeală într-un moment de supărare, de furie. Am înţeles că au regretat ulterior, n-am mai făcut nici noi vâlvă şi e bine să păstrăm o notă de fair-play, poate că a fost doar o greşeală din partea lor.
B.S.: Faptul că ei au avut meci duminică seara poate fi un avantaj pentru Ştiinţa ?
G.A.: Nu neapărat, mai ales că în ziua de azi metodele de recuperare sunt multiple. Ar fi un avantaj pentru că ei ar putea acuza o stare de oboseală, ce ar putea fi eliminată prin recuperare, dar pe de altă parte jocurile bune pe care ei le-au făcut în cupele europene i-ar putea motiva.
B.S. În încheiere vă rog să transmiteţi un mesaj suporterilor Ştiinţei.
G.A.: Aşa cum am spus mereu, ei pot fi omul în plus de care avem nevoie, care ne împinge de la spate, mai ales în momentele grele. Nu aş vrea să spun neapărat că este unicul din ţară, dar publicul băcăuan este unul minunat, aşa cum n-am întâlnit des în carieră.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.