Gabriel Armanu: „A fost una dintre cele mai muncite victorii din deplasare”

La redebutul său în calitate de antrenor principal la Ştiinţa Bacău, Gabriel Armanu a izbutit o importantă victorie în lupta pentru menţinerea pe podiumul Ligii Naţionale. „În primul rând, vreau să vă spun că e bucurie mare, fiindcă am obţinut o victorie care ne menţine în obiectivul pe care îl avem sezonul acesta. A fost una dintre cele mai muncite victorii din deplasare, la capătul unui meci în care am fost conduşi cu cinci goluri la pauză. În repriza secundă, s-a văzut că la handbalul pe care-l jucăm noi cinci goluri de recuperat nu înseamnă foarte mult şi uşor-uşor am reuşit să recuperăm iar în final să obţinem victoria”, a declarat antrenorul principal al Ştiinţei pentru bacaulsportiv.ro.
Referitor la prima repriză mai puţin reuşită a băcăuanilor, Gabriel Armanu ne-a declarat: „Poate că am intrat mai greu în joc şi au mai fost şi câteva greşeli individuale, pase greşite, mingi în aut, ratări în poziţie de unu la unu cu portarul. Toate acestea i-au pus pe cei de la Cluj în situaţii favorabile, chiar dacă 13 goluri primite într-o repriză nu înseamnă foarte mult, doar că nu am reuşit noi să înscriem, lucru care s-a schimbat radical în repriza a doua.”
În ceea ce priveşte remarcaţii meciului, antrenorul Ştiinţei a precizat: „Mă bucură pofta de gol a lui Moskalenko, evoluţia bună din repriza a doua a lui Sandu Iacob şi în special apărarea, care a fost foarte ermetică.”

Un comentariu la „Gabriel Armanu: „A fost una dintre cele mai muncite victorii din deplasare””

  1. Bravo Gabi Armanu.Se vede diferenta de mentalitate,stie sa-si laude jucatorii,sa-le scoata in evidenta calitatile,sa-i motiveze.Daca era Otto se termina mult la putin in favoarea clujului.Hai baieti ca se poate,locul pe podium e de atins.HAI STIINTA!!!!!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.