Îl lasă nervii pe Gheorghe Poenaru ?

În conferinţa de presă de la finalul meciului Gloria Buzău-FCM Bacău 3-1, Gheorghe Poenaru a avut o inexplicabilă ieşire nervoasă după ce-i fusese adresată o întrebare de bun simţ. Întrebat despre absenţa lui Nicolas Vajou din lotul deplasat la Buzău, Gheorghe Poenaru a devenit iritat şi a dat un răspuns cel puţin nepoliticos: „Este treaba mea. Au rămas mai mulţi jucători valizi acasă şi nu s-a pierdut meciul pentru că n-a jucat Vajou astăzi.” În continuare, antrenorul FCM-ului s-a răstit la cel care îi adresase întrebarea: „Dacă te interesează, el nu e jucător de bază, asta să ştii, dacă eşti avocatul lui”.
Se pare că tehnicianul băcăuan a fost scos din sărite de sintagma „jucător de bază”, folosită de autorul întrebării, dar acesta avea acoperire: în precedentul joc oficial, francezul fusese titular, ba mai şi înscrisese un gol, anulat aiurea.
Altfel, Poenaru şi-a exprimat satisfacţia vizavi de prezentarea echipei sale la Buzău: „În primul rând, mă bucur că ne-am putut prezenta la acest meci, după o întrerupere de trei săptămâni. Mi-a fost foarte greu să motivez echipa pentru jocul de astăzi, dat fiind faptul că am trăit sentimentul că suntem desfiinţaţi, jucătorii fiind bulversaţi după neprezentarea cu Steaua.”
Referitor la jocul practicat de echipa sa, tehnicianul băcăuan s-a declarat mulţumit: „Eu consider că am făcut un joc bun astăzi, cel puţin repriza a doua am controlat-o şi am primit goluri pe naivităţile noastre.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.