Bătuta cu strigături: ŞTIINŢA BACĂU – TOMIS CONSTANŢA 0:3 (-20, -11, -22)


Nimic din tot ce-a mers ceas ieri, în partida cu campioanele de la CSU Metal Galaţi, n-a mai funcţionat astăzi în jocul Ştiinţei. E-adevărat că băcăuancele au avut în faţă o selecţionată internaţională, dar cu aşa ceva se întâlniseră şi vineri…
Primul set a fost pierdut din cauza începutului dezastruos: 0-9, după o suită de preluări anapoda pe serviciile expediate de Simanic. Elevele lui Florin Grapă au tras tare să revină, au făcut-o până la 14-16 şi apoi la 19-21, dar oaspetele au câştigat la 20.
Cel de-al doilea set aproape că nici nu mai merită comentat, în condiţiile în care Tomis conducea la un moment dat cu 10-0, apoi cu 14-2, câştigând cu 25-11.
Ultimul set a fost şi cel mai echilibrat, băcăuancele au condus pentru prima oară, cu 3-2, s-au desprins la 13-11, dar după 18 egal, când arbitrul le-a făcut cadou oaspetelor un punct, acestea şi-au trecut în cont setul şi meciul, pe care l-au controlat de la un capăt la altul, cu câteva sincope în setul 3.
ŞTIINŢA: Chivorchian (Kovacic), Purice, Iosef (Truţă), Herlea, Polishchuk (Niţulescu), Anghel. Libero – Manu. Antrenori: Florin Grapă şi Melu Manta.
TOMIS: Gavrilescu, Barun, Konecna, Plchotova, Simanic, Topic. Libero – Vujovic. Antrenor: Constantin Alexe.
În cel de-al doilea meci al zilei, CSU Metal Galaţi – Dinamo Bucureşti 3-1 (25-14; 16-25; 25-18; 25-15).
Duminică, în ultima zi a turneului, Ştiinţa va evolua împotriva lui Dinamo, de la ora 11.00, de la 13.30 fiind programat jocul Tomis Constanţa – CSU Metal Galaţi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.