În căutarea punctelor pierdute la masa verde (GLORIA BUZĂU – FCM BACĂU, sâmbătă, ora 11.00)


După o lungă perioadă de incertitudine şi scandaluri interminabile, FCM Bacău revine în campionatul Ligii a II-a, după ce a pierdut la masa verde partida cu Steaua II, din motive obscure şi care ar trebui neapărat elucidate.
Oricum, elevii lui Gheorghe Poenaru au aflat că vor juca la Buzău abia joi, astfel încât e de presupus că starea de incertitudine care a planat asupra clubului nu le-a făcut tocmai bine jucătorilor.
Cu toate astea, căpitanul FCM-ului este optimist: „Mă bucur că s-a rezolvat şi că, în sfârşit, vom juca. Ne dorim foarte mult să recuperăm punctele pierdute la masa verde cu Steaua II, iar prima ocazie este sâmbătă, la Buzău”, a declarat Dan Spiridon pentru bacaulsportiv.ro.
De partea cealaltă, tehnicianul buzoienilor, Nicolae Anton, a precizat: „Vom avea o partidă dificilă, în compania unei echipe bune, care deşi a avut probleme săptămâna aceasta, va face tot posibilul pentru a scoate măcar un punct. Noi avem mare nevoie de puncte din cauza poziţiei din clasament, aşadar vom juca la victorie”.
Formaţiile probabile:
GLORIA BUZĂU: Leu – Mândrean, C. Marin, Berceanu, Lorincz – Rizea, Otvoş, M.Ştefan, G. Cruceru – Radu, Muţiu.
FC BACĂU: Ignătescu – Mihălăchioaie, Carnariu, Adăscăliţei, Dobârceanu – Doboş, Spiridon, Taban, Boboc – I. Radu, Tismănaru.
Arbitru: Florin Mihai Marcu (Oradea). Asistenţi: Dănuţ Dumitru (Focşani) şi Claudiu Florea (Piteşti).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.