Tăntălăul şi Gogomanul


După cum spuneam şi ieri, foarte ciudată decizia Federaţiei Române de Handbal de a-i delega pe cei doi din imagine la derby-ul etapei, un meci între două echipe care au oferit mereu meciuri echilibrate şi tensionate.
Din păcate, temerile referitoare la fluieraşii din Piteşti au avut acoperire, fiindcă Adrian Barbu şi Sorin Nica au fost în repetate rânduri depăşiţi de situaţie.
Arbitrii au dezavantajat, pe rând, ambele echipe, după algoritmul „îi ciupim de băcăuani, să nu se spună că suntem găzdari, după care le-o tragem şi constănţenilor, în compensaţie.”
Argeşenii şi-au început „recitalul” în ultima parte a primei reprize, când au oprit aiurea un atac băcăuan finalizat cu gol, arătând eternul „paşi în fault”. Mai apoi, au trecut cu vederea o piedică grosolană pusă lui Sandu Iacob,la declanşarea unui contraatac.
În repriza secundă, cei doi mameluci au continuat să fluiere anapoda, enervând pe absolut toată lumea, dictând eliminări aiuristice, oprind atacuri pe motiv de aceiaşi „paşi în fault”, cu o menţiune: paşii erau făcuţi de pitici, pe creierele celor doi purtători ilegali de fluier.
Până şi elegantul Gabriel Armanu a admis că „data viitoare, cei în drept vor cântări mai mult la delegarea arbitrilor pentru un asemenea meci”.
Cât priveşte apelativele din titlul articolului, rămâne la latitudinea dumneavoastră să le împărţiţi celor doi saltimbanci.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.