Sandu Iacob: „Ne-am dori în fiecare săptămână un meci cu HCM Constanţa”


După încheierea partdei dintre Ştiinţa MD Bacău şi HCM Constanţa, am realizat un scurt interviu cu Sandu Iacob, pe care vi-l prezentăm în continuare.
Bacăul Sportiv: Cum ai trăit partida din această după-amiază ?
Sandu Iacob: A fost un meci pe care ni l-am dori în fiecare săptămână. În acest fel, putem creşte ca echipă. iar cei tineri pot creşte în valoare jucând cu nişte oponenţi valoroşi. A fost un meci tensionat, cu răsturnări de rezultat, cu faze frumoase, cu un public frumos şi suntem mândri că facem parte din această echipă.
B.S.: A fost cel mai frumos meci de la revenirea Ştiinţei în prima ligă ?
S.I.: E greu de spus fiindcă acuma îmi vine în minte meciul pe care l-am avut cu elveţienii de Bern Muri anul trecut aici la Bacău. Oricum, fiecare meci are istoria lui iar cel de azi a fost frumos.
B.S.: Din tribună, ai părut mai tensionat, mai nervos ca de obicei. A fost aşa ?
S.I.: E doar o percepţie. Nu a fost nimic special, doar că la fiecare meci fiecare dintre noi încearcă să se conecteze la partidă. Până la urmă, e vorba de cum primeşte lumea mesajul , atâta doar că la jocul de azi a fost o altă încărcătură. Nu în fiecare zi joci cu Constanţa, iar astfel de meciuri îţi dau o stare specială, e ceva normal.
B.S.: Ai vreun comentariu legat de arbitraj ?
S.I.: Ei încearcă să-şi facă treaba cât mai bine, aşa cum încercăm şi noi. Din teren, e greu să-mi dau seama, ar trebui să văd înregistrarea meciului ca să pot spune dacă au greşit sau nu. În timpul meciului, suntem conectatţi mai mult la ce avem noi de făcut şi mai puţin la ce decid ei.
B.S.: Urmează meciul de la Lisabona. La ce să ne aşteptăm ?
S.I.: Încă nu i-am văzut la lucru pe viitorii noştri adversari, o vom face joi după-amiază. E normal, fiindcă n-avea rost să ne gândim la Lisabona când noi aveam de jucat cu Timişoara şi Constanţa. Joi vom vedea cu cine jucăm şi ce vom avea de făcut. Aşa, ca să sune frumos, aş putea să zic că mergem să-i rupem, să-i facem, dar dacă nu-i cunosc, nu pot comenta.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.