Handbal masculin, Liga Naţională: Victorie, în numele tradiţiei !


De la revenirea Ştiinţei Bacău pe prima scenă a handbalului românesc, HCM Constanţa nu a cunoscut gustul victoriei pe malurile Bistriţei. Şi, sincer, nu văd niciun motiv pentru care ar face-o în întâlnirea de astăzi.
Prologul etapei a XX-a a Ligii Naţionale la handbal masculin are un puternic iz european, fiindcă aduce faţă în faţă două formaţii angrenate în primăvara europeană. Sigur că la niveluri mult diferite, dar elevii lui Heel şi Armanu au demonstrat că, dacă prind o zi bună, pot bate pe oricine din campionatul intern.
Constănţenii mizează pe experienţa acumulată în cea mai tare competiţie de club, în timp ce gazdele speră să aibă în publicul spectator al optulea jucător.
Un pic ciudată este decizia federaţiei de a delega la derby-ul etapei un cuplu de arbitri care nu e chiar în primul eşalon valoric al lotului de elită, format din argeşenii Adrian Barbu şi Sorin Nica, dar să sperăm că nu vor fi probleme din acest punct de vedere.
Partida Ştiinţa MD Bacău – HCM Constanţa va începe la ora 17.00 şi va fi transmisă în direct de Digisport Plus, evoluţia scorului putând fi urmărită şi pe bacaulsportiv.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.