Sabin Dacău: „Le-am făcut cadou victoria”

Antrenorul Politehnicii Timişoara era convins că echipa sa ar fi putut mai mult în partida pierdută cu Ştiinţa MD Bacău: „În primul rând vreau să felicit Bacăul pentru că a câştigat, dar eu cred că le-am oferit victoria pe tavă, fiindcă am avut extrem de multe ratări. Ei au jucat mai cu cap decât noi, iar experienţa lor superioară şi-a spus cuvântul, aici s-a decis meciul. A fost un meci de angajament, noi ne-am dorit mai mult dar n-am putut.”
În privinţa faptului că în prima repriză cele două echipe au marcat doar câte 10 goluri, tehnicianul bănăţenilor a spus: „S-a tras foarte mult de mingi, tactic, fiecare a încercat să-şi facă jocul, iar portarii au fost în formă foarte bună. În repriza secundă, s-au înscris foarte multe goluri pe contraatac, în timp ce în prima s-a înscris aproape exclusiv din atacuri poziţionale.”
Referitor la arbitrajul cuplului Harabagiu – Stănescu, Sabin Dacău a spus: „N-aş vrea să acuzăm, fiindcă suntem în postul Paştelui, au fost unele probleme, dar, una peste alta, dacă noi ne făceam treaba şi băgam mingea în poartă, alta era soarta jocului.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.