Sabin Dacău (antrenor Politehnica Timişoara):”Va fi un meci frumos, deschis oricărui rezultat”

Cu două zile înaintea partidei cu Ştiinţa Bacău, antrenorul timişorean Sabin Dacău s-a dovedit a fi optimist şi cu simţul umorului, în interviul acordat pentru bacaulsportiv.ro.
Bacăul Sportiv: Ce crede antrenorul Politehnicii Timişoara despre partida de duminică?
Sabin Dacău: E un meci important pentru ambele formaţii, care au obiective diferite. Al nostru e să ne consolidăm un grup de jucători cu care să putem aborda campionatul viitor, în timp ce Bacăul vizează un loc cât mai sus pentru a prinde o cupă europeană cât mai puternică, nu aia de pe locul 6.
B.S.: E adevărat că Ştiinţa a solicitat disputarea meciului vineri sau sâmbătă şi aţi refuzat?
S.D.: A fost o discuţie pentru disputarea meciului sâmbătă. Noi am propus ora 17.00, dar Bacăul a ţinut neapărat să joace la ora 11.00. Am refuzat din motive obiective, fiindcă la acea oră sala e ocupată cu un meci din prima ligă de baschet. Şi nouă ne-ar fi convenit să avem duminica liberă şi o zi în plus de odihnă pentru viitoarea etapă, dar nu s-a putut programa meciul de la ora 11.00 sâmbătă, cum doreau băcăuanii.
B.S.: Aveţi probleme de lot?
S.D.: Din păcate, sunt probleme de sănătate cu doi jucători de bază, care sunt operaţi, este vorba de Şimicu şi de Cristescu.
B.S.: Puteţi estima în procente şansele celor două formaţii pentru meciul de duminică?
S.D.: Păi sigur, 99% noi şi 1% Bacăul (râde cu poftă). Serios vorbind, 50-50, eu cred că şansele sunt egale. Bacăul e o echipă mult mai experimentată, cu jucători mai valoroşi, chiar îmi face plăcere să-mi amintesc că am şi lucrat cu unii dintre ei. Va fi un meci frumos, deschis oricărui rezultat.
B.S.: Eu vă mulţumesc …
S.D.: Salutări tuturor băcăuanilor iubitori de handbal, dar şi lui George Mocanu, de la şcoala sportivă, care face trânte, nu handbal. Şi să nu uit, salutări şi lui George Călin, pe care l-am avut la Piteşti câteva luni de zile, unde şi-a încercat norocul dar a plecat şi bine a făcut, fiindcă acolo nu putea să facă decât şcoala de corecţie!
Foto: newstimisoara.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.