Gabriel Armanu: „Ne trebuie victoria pentru a ne atinge obiectivul”

Ştiinţa MD Bacău abordează cu încredere perioada grea care urmează, cu trei meciuri în opt zile, conform afirmaţiilor antrenorului Gabriel Armanu.
Primul obstacol – Politehnica Timişoara, formaţie pe care băcăuanii o vor întâlni duminică dimineaţă, în oraşul de pe Bega.
„Timişoara a obţinut etapa trecută o victorie norocoasă, in extremis, cu HC Odorhei, dar ei au muncit şi asta arată că nu se dau bătuţi până în minutul 60. Noi am avut o experienţă neplăcută acolo acum ceva timp şi sperăm să n-o repetăm duminică deoarece, pentru a ne atinge obiectivul, avem nevoie de victorie”, a declarat Gabriel Armanu pentru bacaulsportiv.ro.
Chiar dacă în tur bănăţenii le-au smuls un punct băcăuanilor în Sala sporturilor din Roman, tehnicianul Ştiinţei este optimist: „Ştim că, între timp, au adus alt antrenor, dar lotul e acelaşi sau poate ceva mai slăbit faţă de partida din turul campionatului. Eu sper ca la ora meciului să fim în formă maximă şi să tratăm jocul cu maximă seriozitate, fiindcă ne trebuie punctele puse în joc”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.