Vlad Caba: „Am tot respectul pentru felul cum s-a prezentat Bacăul”

Deşi amărât după înfrângerea suferită în ultima secundă a meciului cu Ştiinţa Bacău, antrenorul Odorheiului a acordat un interviu pentru bacaulsportiv.ro.
Bacăul Sportiv: Care sunt primele dumneavoastră impresii despre meci ?
Vlad Caba: După cum anticipam, a fost un meci extraordinar de greu şi de echilibrat. E greu să vorbeşti, după ce ai primit gol în ultima secundă din prima repriză şi apoi în ultima secundă a meciului ! Una peste alta, pot să zic că adversarii noştri au câştigat pe merit, fiindcă şi norocul face parte din economia jocului. Ei au avut o poartă foarte bună în prima repriză, au exploatat la maximum experienţa lui Sandu Iacob şi au jucat foarte bine şi cu pivotul. În concluzie, am tot respectul pentru felul în care Ştiinţa s-a prezentat la Odorhei. Noi am arătat o mare dorinţă, dar suferim la capitolul atac, unde stăm practic într-un singur jucător. Pentru a câştiga în faţa unei echipe bune ca Bacăul, trebuia să facem mai puţine greşeli. Nu am reproşuri majore la adresa echipei mele, nici la adresa altcuiva, a fost o victorie foarte muncită, iar diferenţa s-a făcut la unele greşeli individuale şi la unele execuţii de excepţie ale unor jucători.
B.S.: Cele 3 eliminări ar putea da impresia unui joc dur. A fost aşa ?
V. Caba: A fost un meci aspru, dar fără incidente. Eu cred că toate cele trei eliminări au fost corect dictate: Prachar pentru trei eliminări de 2 minute, portarul Tevzadze a avut o intervenţie mai dură la un contraatac al nostru, iar Frăţilă a întârziat o repunere rapidă a băcăuanilor în ultimul minut.
B.S.: Deci nu au fost probleme de arbitraj ?
V. Caba: Nu, în niciun caz. Eu analizez jocul echipei mele şi bineînţeles al adversarilor noştri. Diferenţa a fost făcută astăzi de detalii, nu de arbitri. Îi felicit încă o dată pe adversarii noştri.
B.S.: Ce le prevedeţi pentru Challenge Cup ?
V. Caba: Sincer, eu aş dori să joace cu polonezii şi să ne răzbune pentru eliminarea din optimi. Vreau să scap şi eu un pic de ghinion, care mă tot urmăreşte de la mondialele din China, de la golul din ultima secundă marcat de Spania. Cu polonezii am avut atac în ultima secundă, n-am marcat şi nu ne-am calificat, astăzi am pierdut iar în ultima secundă… Le ţin pumnii să ajungă cât mai sus.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.