De doi bani speranţă (Ştiinţa Bacău – Dunărea Brăila, joi, ora 17.00)

Etapa a XVII-a a Ligii Naţionale la handbal feminin aduce la Bacău reprezentanta României în Cupa Cupelor, Dunărea Brăila. E-adevărat, însă, că formaţia de la malul Dunării a fost eliminată din cupele europene şi că nu traversează o perioadă tocmai fastă în competiţia internă. De asemenea, e cunoscut faptul că jocul oaspetelor de joi se învârte în jurul golgeterei Ligii Naţionale, Ada Moldovan.
N-ar fi rău dacă antrenorul băcăuan Ion Arsene i-ar cere o consultaţie antrenorului lui HCM Roman, Cornel Bădulescu, cel care, la sfârşitul lui ianuarie, primea doar patru goluri într-o repriză de la brăilence.
Cum în partida cu Buzăul de pe teren propriu, handbalistele băcăuance au arătat că au potenţial, nu le rămâne decât să se lupte până la ultimul joc măcar pentru onoare, dacă şansele de salvare sunt compromise.
Federaţia Română de Handbal a delegat pentru acest meci un tânăr cuplu de arbitri din Bucureşti, format din Radu Iliescu şi Doru Manea.
Celelalte jocuri ale etapei: Oltchim – HCM Buzău 45-24, U Jolidon Cluj – Rulmentul Braşov, Rapid CFR Bucureşti – Tomis Constanţa, HC Zalău – HCM Roman, Universitatea Reşiţa – Cetate Deva şi HCM Baia Mare – Oţelul Galaţi.

Un comentariu la „De doi bani speranţă (Ştiinţa Bacău – Dunărea Brăila, joi, ora 17.00)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.