Alexandrina Soare (Dunărea Brăila): „Îmi place Ştiinţa, e o echipă tânără, în creştere”

Cu o zi înainte de partida dintre Ştiinţa Bacău şi Dunărea Brăila, contând pentru etapa a XVII-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, am realizat un scurt interviu cu antrenoarea echipei de pe malul Dunării, Alexandrina Soare.
Bacăul Sportiv: Care e obiectivul dumneavoastră pentru partida de la Bacău?
Alexandrina Soare: Obiectivul nostru e victoria şi asta nu e valabil numai pentru meciul de la Bacău. Numai că, după ultimele noastre rezultate, care nu au fost dintre cele mai bune, nu ne putem considera dinainte învingători. Din câte am urmărit eu, echipa din Bacău este tânără şi e în creştere şi chiar îmi place. Sper să fie un meci frumos şi să ne realizăm obiectivul.
B.S.: V-a fost cumva mai greu să vă capacitaţi jucătoarele, dat fiind faptul că jucaţi cu ultima clasată?
A.S.: Nu, n-are nicio legătură, la noi există mobilizare la fiecare meci, doar că rezultatul depinde şi de cât de mult greşeşti sau cât de multe realizezi în timpul meciului. Oricum, nu există la noi tratarea superficială a adversarului.
B.S.: În contextul rezultatelor nefavorabile din ultima perioadă, există probleme de ordin psihic la Dunărea Brăila?
A.S.: Au existat asemenea probleme după meciul pierdut de noi la Buzău, în sensul că nimeni nu se aştepta ca noi să pierdem acolo, dar între timp şi-au revenit fetele noastre. Există, însă, o anumită stare de oboseală, din cauza programului competiţional încărcat din ianuarie, apoi am avut şi multe jucătoare la loturile naţionale.
B.S.: Riscaţi un pronostic?
A.S.: Nu, eu vreau doar să-mi îndeplinesc obiectivul ,adică victoria, indiferent de scor. Important e să câştigi toate meciurile, chiar şi la un gol, tot victorie se cheamă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.