Un meci ferit de lume: Ştiinţa Bacău-Oltchim Rm. Vâlcea

Handbalistele de la Ştiinţa dispută joi dimineaţă, în devans, meciul din etapa a XX-a al Ligii Naţionale. Pentru majoritatea suporterilor, cel mai aşteptat joc al sezonului, cel cu campioana României şi una dintre cele mai bune echipe de club ale Europei, Oltchim Râmnicu Vâlcea. Cu toate acestea, la solicitarea clubului oaspete, oficialii băcăuani au fost de acord cu programarea partidei dimineaţa, la ora 11. O decizie aberantă, care-i nedreptăţeşte pe iubitorii de handbal din Bacău.
Făcând abstracţie de asta, cu siguranţă că în jocul de joi nu se pune sub nicio formă problema învingătoarei, doar că „galacticele” nu vor tura la maxim motoarele ca răsplată pentru înţelegerea băcăuanilor.
De altfel, şi antrenorul băcăuan Ion Arsene este conştient de deznodământul meciului: „Vâlcea vine la Bacău cu trei echipe, nu cu una singură. Noi o să ne apărăm şansele pe care nu le avem în mod sportiv. Vom încerca să le oferim spectatorilor un spectacol plăcut. Aştept oamenii de handbal în tribune să aplaude şi reuşitele noastre, atâtea câte vor fi ele.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.