Doar o medalie pentru atleţii băcăuani la naţionalele indoor pentru juniori II

Sâmbătă şi duminică, la Bucureşti, au avut loc Campionatele naţionale de atletism indoor, pentru juniori II. Atleţii băcăuani au obţinut o singură clasare pe podium, pe treapta a III-a, prin Alexandra Ghiurcă (SCM Bacău, antr. Carmina Gorgan), în proba de 800 de metri disputată duminică dimineaţă.
Deşi e încă junioară III, Alexandra a izbutit să sosească a treia la categoria superioară de vârstă, cu un timp de 2:15.67. În aceeaşi probă, Petronela Simiuc (SCM Bacău, antr. Carmina Gorgan) s-a clasat a cincea, după ce a câştigat cea de-a doua serie din concurs.
Cu o zi înainte, Alexandra Ghiurcă se clasase pe locul 4 la 1500 de metri, probă în care Petronela Simiuc a ocupat locul 7. Tot un loc 4 a obţinut şi Ana Maria Botez (CSS-SCM Bacău, antr. Maria Hagimă), la prăjină, cu o săritură de 2,70 metri.
O performanţă meritorie a izbutit săritoarea în înălţime Andra Cojocaru (CSS Bacău, antr. Aura Balaban), care a izbutit o performanţă de 1,55 metri, cu care s-a clasat a şasea, având acelaşi rezultat ca şi locul 4, în condiţiile în care atleta băcăuană e în primul an la categoria juniori III.

2 comentarii la „Doar o medalie pentru atleţii băcăuani la naţionalele indoor pentru juniori II”

  1. O evolutie meritorie a avut si stafeta 4×2 tururi a SCM Bacau (antrenor Carmina Gorgan), care a venit pe 4.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.