Fotbal, meci amical: Remiză cu Petrotub Roman

FCM Bacău a disputat astăzi, la amiază, ultimul meci amical înaintea returului de campionat, pe un teren sintetic din Piatra Neamţ, în compania ocupantei locului al treilea din seria I a Ligii a III-a, Municipal Petrotub Roman. „A fost un antrenament bun numai că, din păcate, din cauza suprafeţei sintetice, au intervenit probleme medicale la Câmpeanu şi Adăscăliţei”, a declarat antrenorul Gheorghe Poenaru pentru bacaulsportiv.ro.
Partida s-a încheiat la egalitate, 1-1, rezultat stabilit în prima repriză, după ce Doboş a deschis scorul, romaşcanii au egalat înainte de pauză.
FCM Bacău a început jocul în următoarea alcătuire: Manea – Bejan, Adăscăliţei, Carnariu, Dobârceanu – Răduţoiu, Taban, Doboş, Boboc – Câmpeanu, Cojocaru. După pauză, antrenorul Gheorghe Poenaru a rulat întregul efectiv de jucători, mai puţin juniorii Mihălăchioaie şi Bursuc, aflaţi la o acţiune a lotului naţional.
În ceea ce priveşte săptămâna rămasă până la startul returului, Gheorghe Poenaru a spus: „Încercăm să ne pregătim cât mai bine, numai să vedem ce terenuri vom avea la dispoziţie în Bacău. De asemenea, sper ca şi terenul de pe Municipal să se prezinte în condiţii bune până la ora meciului cu CSM Râmnicu Sărat”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.