Amicalul de miercuri al FCM-ului cu Petrotub Roman a căzut

Partida amicală a echipei FCM Bacău în compania Petrotubului Roman, prevăzută să se desfăşoare miercuri, a fost anulată, din lipsa unui teren acceptabil pe care să se joace. Deşi iniţial s-a intenţionat disputarea jocului pe un teren sintetic la Piatra Neamţ, s-a renunţat la această variantă, deoarece respectiva locaţie este ocupată de echipa locală.
În aceste condiţii, se speră în curăţarea terenului de pe „Municipalul” băcăuan, astfel încât cele două formaţii să dispute un amical vineri după-amiază, în nocturnă, în contextul în care elevii lui Gheorghe Poenaru vor disputa meciurile de pe teren propriu din retur la lumina reflectoarelor.
În altă ordine de idei, conducerea clubului FCM Bacău a făcut, alături de alte cluburi din Liga a II-a, demersuri la Federaţia Română de Fotbal pentru amânarea startului returului, prevăzut pentru 27 februarie. „Ar fi bine să se aprobe o amânare, fiindcă terenurile se prezintă într-o stare jalnică, să sperăm că nu se va întâmpla ca în prima divizie, unde LPF-ul n-a fost de acord cu cererea cluburilor”, ne-a declarat antrenorul principal băcăuan, Gheorghe Poenaru.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.