INTERVIU – OTTO HEEL : „Cine n-ar vrea să facă un joc bun în faţa selecţionerului ?”

Cu mai puţin de 48 de ore înaintea derby-ului cu Pandurii Târgu Jiu, am realizat un interviu cu antrenorul Ştiinţei, Otto Heel, pe care îl puteţi lectura în continuare.
Bacăul Sportiv: Cu ce gânduri abordaţi jocul de miercuri ?
Otto Heel : La fel ca şi celelalte meciuri şi acesta va fi abordat cu toată seriozitatea, mai ales fiindcă întâlnim o echipă care are acelaşi obiectiv ca şi noi.
B.S. : Faptul că au început returul cu stângul, cu două înfrângeri consecutive, ar putea induce o stare de relaxare ?
O.H. : Nu, nicidecum nu se va întâmpla asta. Noi ştim că ei au un lot valoros, cu mulţi străini şi e clar că nu vin să piardă la Bacău.
B.S. : Va fi, pentru jucătorii români ai Ştiinţei, o motivaţie în plus faptul că pe banca tehnică a adversarilor se va afla selecţionerul naţionalei ?
O.H. : Sigur că, la acest moment, singurul vizat e Chike dar cine nu ar vrea să facă un joc bun în faţa selecţionerului ? E clar că va exista o motivaţie în plus.
B.S. : Apropo de asta, credeţi că, până la barajul pentru mondiale, din iunie, ar mai putea Bacăul să aducă în prim plan şi alţi jucători pentru lotul naţional ?
O.H. : Ochiul selecţionerului e principalul, el ştie momentan ce are România în propria ogradă şi el îi va solicita pe cei care vor dovedi o formă şi un potenţial corespunzătoare pentru a face faţă unui joc cu Rusia.
B.S. : Cum se mai prezintă infirmeria echipei noastre ?
O.H. : Păi Ionuţ Rotaru e pe drumul cel bun, dar trebuie să-l lăsăm să se refacă total şi nu va fi folosit la acest meci. În ceea ce-l priveşte pe Sabin Ignat, el se află în faza post-operatorie după intervenţia chirurgicală suferită în Ungaria, la Szekesfehervar, îl aşteptăm să se refacă.
B.S. : Mizaţi şi miercuri pe suportul spectatorilor?
O.H. : Categoric, îi aşteptăm să creeze aceeaşi atmosferă splendidă de la meciul cu Reşiţa.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.