Otto Heel : „Trebuie să jucăm la fel de determinaţi ca în meciul cu Reşiţa”

Ştiinţa MD Bacău a plecat în această dimineaţă spre Satu Mare cu un singur gând: victoria. „E un meci important pentru noi, fiindcă victoria ne menţine cu şanse bune în lupta pentru locul 3. Nu va fi deloc un joc uşor, de altfel niciun meci din retur nu va fi simplu. Din păcate, ne confruntăm cu accidentarea lui Ionuţ Rotaru, care va lipsi şi la meciul de miercurea viitoare, cu Pandurii, dar trebuie să ne descurcăm şi în aceste condiţii”, a declarat antrenorul Otto Heel pentru bacaulsportiv.ro.
Referitor la estimarea omologului său, că şansele de victorie sunt de 65-35 pentru Ştiinţa, tehnicianul băcăuan a spus: „Fiecare meci îşi are istoria lui. Noi trebuie să intrăm pe teren determinaţi, astfel încât ceea ce am arătat la meciul cu Reşiţa să putem arăta peste tot”.
În privinţa faptului că unul din jucătorii de la CSM Satu Mare le furnizează informaţii celor de la Moto Zaporoje, Otto Heel a opinat: „Ştiţi cum e, multe se văd pe înregistrări, dar la lupta directă e altceva. Asta se practică peste tot, nu de aici se câştigă meciurile”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.