FCM Bacău nu pleacă nicăieri

Vehiculată la un moment dat ca posibilă locaţie de cantonament pentru FCM Bacău, varianta Nisipurile de Aur a căzut. „Am vorbit cu cei de la Dunărea Galaţi şi nu sunt decât ei acolo şi o echipă bulgărească şi, în plus, nici vremea nu e grozavă. Mai bine stăm acasă, unde avem şi adversari mai puternici pentru amicale”, ne-a spus directorul sportiv al divizionarei secunde băcăuane, Daniel Scânteie.
În ceea ce priveşte lotul de jucători al echipei, acesta s-a îmbogăţit în această săptămână cu două nume: Eudean (Cetatea Tg. Neamţ) şi Coman (Sportul Studenţesc), veniţi liberi de contract. Cei doi au semnat contracte pe 6 luni, cu opţiune de prelungire pe încă 2 ani, în vară, dacă vor da satisfacţie.
Sâmbătă, 6 februarie, de la ora 11.00, FCM Bacău va disputa un joc amical cu colega de serie Cetatea Suceava. Partida va avea loc pe terenul „Ştiinţa”, în spatele tribunei a II-a a „Municipalului”.

2 comentarii la „FCM Bacău nu pleacă nicăieri”

  1. Sint perfect de acord cu directorul sportiv: sa stam acasa, eventual sa ne antrenam in parcul Cancicov , sau pe Insula de Agrement(deh, s-a mai incalzit afara), si eventual sa stam acasa si la meciurile din deplasara. Nu din alt motiv, dar trenul s-a cam scumpit, e criza…Parerea mea.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.