Volei feminin, Divizia A1: CSV 2004 TOMIS CONSTANŢA – ŞTIINŢA BACĂU 3:0 (19,13,19)

Tomis Constanţa a câştigat fără drept de apel, în trei seturi, după o oră de joc, derby-ul cu Ştiinţa Bacău. Cu toate că era de aşteptat un meci disputat, băcăuancele au dat o replică palidă gazdelor, care s-au impus fără probleme.
În primul set, Tomis s-a desprins rapid la 4-1, după care şi-a menţinut un avans constant de două puncte:5-3, 10-8, 16-14, 18-16. La 22-18, s-a jucat cea mai lungă şi mai spectaculoasă minge a meciului, adjudecată de băcăuance, dar a fost doar un foc de paie, fiindcă gazdele au câştigat setul la 19.
Cel de-al doilea set a fost un veritabil galop de sănătate al constănţencelor, oaspetele făcând figuraţie, greşind preluare după preluare, îndeosebi la serviciile expediate de Konecna şi Topic.
Ultimul set a început cu băcăuancele la conducere (1-0 şi 2-1), dar Tomis a trecut rapid la conducere şi pe fondul numeroaselor servicii greşite ale elevelor lui Florin Grapă. Echilibrul s-a menţinut pâna la 11-10, după care oaspetele au început din nou să greşească, atât la serviciu, cât şi în atac, astfel că, în final, constănţencele au obţinut o victorie mult mai lejeră decât anticipau.
TOMIS : Gavrilescu, Barun, Konecna, Simanic (Prisecaru), Bobi, Topic (Vîlcu); libero – Vujovic. Antrenor: Aleksandar Boskovic.
ŞTIINŢA : Polishchuk (Niţulescu), Herlea, Chivorchian, Purice, Iosef (Kovacic), Anghel; libero – Manu. Antrenori: Florin Grapă şi Melu Manta.
Sâmbăta viitoare, în cadrul etapei a XVI-a, Ştiinţa va evolua pe teren propriu cu IOR Bucureşti.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.