Unde putem urmări Europenele de handbal masculin

Campionatele Europene de handbal masculin, care se desfăşoară în Austria, programează azi ultima etapă a grupelor principale. Din păcate, nicio televiziune românească nu a cumpărat competiţia, toate concentrându-şi atenţia către loser-ii din fotbalul românesc, mondenităţi şi alte aberaţii aducătoare, chipurile, de rating. Din nefericire pentru cei ce n-au urmărit europenele pe net, din fericire pentru cei au făcut-o, s-au înregistrat destule surprize şi, mai ales, meciuri spectaculoase.
Astfel, în faza grupelor preliminare, Ungaria a început printr-o remiză cu campioana mondială, Franţa, dar a părăsit competiţia după ce a pierdut cu Spania şi Cehia. Echipa gazdă, Austria, a învins suprinzător Serbia, a remizat cu Islanda şi s-a calificat în premieră în grupele principale. Suedia a ieşit din prima fază a întrecerii, pierzând toate cele trei meciuri, cu Germania, Slovenia şi Polonia.
Astăzi au loc câteva partide decisive pentru calificarea în semifinale: Norvegia-Islanda, Croaţia-Danemarca, Slovenia-Spania şi Polonia-Franţa. Polonia este prima calificată în penultimul act, indiferent de rezultatul de azi.
Împătimiţii de handbal pot găsi aici şi linkuri dar şi software-ul necesar vizionării meciurilor. Voi reveni cu amănunte şi cu programul semifinalelor la finalul zilei de azi.
UPDATE: Islanda e a doua semifinalistă a Campionatelor Europene, după ce a învins Norvegia cu 35-34 ! UPDATE 2: Croaţia (27-23 cu Danemarca) şi Franţa (29-24 cu Polonia) sunt ultimele două semifinaliste. Semifinalele vor avea loc sâmbătă, astfel: de la ora 15.00, Franţa-Islanda şi de la ora 17.30, Croaţia-Polonia.

2 comentarii la „Unde putem urmări Europenele de handbal masculin”

  1. Ce campionat european de handbal ei acum sunt ocupati cu Mutu si cu nelipsitul Gigi !!! Cat despre audienta pai 0,2 sau 0,5 e audienta ???nici marja de eroare nu o depasesc astia asa ca de unde audienta ??

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.