Volei feminin, Divizia A1: Au răpus Penicilina

Dintotdeauna, meciurile cu Penicilina Iaşi au avut farmecul lor, pentru că echipa ieşeană a ştiut şi ştie să îşi fructifice un avantaj, neiertând niciodată, sau cum spunea antrenorul băcăuan Florin Grapă, ,,când te prinde nu te iartă”. Evoluţia de la un moment dat a scorului îi dă dreptate tehnicianului băcăuan.

În primul set,  s-a ţinut aproape la început, de la primul schimb de mingi până la 2-2, apoi ieşencele au venit ca un atlet pe turnantă, de la 4-7 la 7-9 cu o ,,zvâcnire” de la 7-11 la 9-11, dar prestaţia bună a studentelor şi inteligenţa tehnicienilor băcăuani au făcut ca setul să fie adjudecat de gazde cu 25-18.

Joaca Iaşului a continuat în setul al doilea, 0-3 şi 5-5 plus 11-11, cu diferenţe de 2-3 puncte şi un final de set al gazdelor cu 25-19. Setul trei a început aşa cum ne place, punct după punct, atacuri puternice, servicii şi blocaje eficiente: 4-0, 9-2, 19-11 cu 25-14 pe final.

Aşadar, victorie cu 3-0 în mai puţin de o oră de joc şi multă concentrare pentru partida viitoare  de la Craiova. Excelent arbitrajul cuplului bucurestean Bogdan Stoica-Benone Vişan, supervizaţi de observatorul FRV, Valentin Vrăjescu.

Alte rezultate din etapa a XIII-a a Diviziei A1, feminin: CSU Medicina Tg. Mureş – U Cluj 3:1, Unic Piatra Neamţ – CSM 2007 Focşani 3:0, IOR Bucureşti – CSU Metal Galaţi 0:3, Tomis Constanţa – CSM Sibiu 3:0.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.