Handbal feminin, Liga Naţională: În căutarea primei victorii (Rapid CFR Bucureşti – Ştiinţa Bacău, 9 ianuarie, ora 10.30)

După o pauză de aproape două luni, timp în care naţionala a dezamăgit la mondialele din China, Liga Naţională de handbal feminin se reia cu etapa a IX-a, una foarte importantă pentru Ştiinţa Bacău. Astfel, handbalistele antrenate de Gabriela Manea se află în faţa partidei care le-ar putea aduce prima victorie din actuala de ediţie de campionat şi o importantă gură de oxigen pentru jocurile următoare.

Din păcate, a fost o săptămână plină de probleme în formaţia băcăuană, începând cu fuga golgeterei Oana Bondar şi terminând cu lipsa banilor care să permită legitimarea Georgianei Stoleru, jucătoare liberă de contract. Cu toate acestea, Gabriela Manea sfidează ghinioanele şi se arată încrezătoare înaintea jocului de sâmbătă dimineaţă: „Sunt optimistă şi am încredere în acest grup minunat. Am încercat să lăsăm deoparte toate problemele, pentru a fi pregătiţi sută la sută şi apţi pentru a aborda acest meci hotărâtor”, a declarat antrenoarea principală a Ştiinţei.

Partida dintre Rapid CFR Bucureşti şi Ştiinţa Bacău va avea loc în Sala „Rapid” din capitală sâmbătă, de la ora 10.30 şi va fi arbitrată de Claudiu Belean şi Valentin Călina. În ceea ce mă priveşte, fac eforturi pentru a vă oferi live text evoluţia scorului sâmbătă dimineaţa.

În prologul etapei, Oltchim Rm. Vâlcea – Cetate Deva 34-18. Celelalte meciuri ale etapei a IX-a: HC Zalău – Univ. Jolidon Cluj (în direct la DIGISPORT vineri, de la ora 18.00), HCM Ştiinţa Baia Mare – Dunărea Brăila, Universitatea Reşiţa – Rulmentul Braşov, Oţelul Galaţi – HCM Buzău şi Tomis Constanţa – HCM Roman (în direct la DIGISPORT sâmbătă, de la ora 13.00).

3 comentarii la „Handbal feminin, Liga Naţională: În căutarea primei victorii (Rapid CFR Bucureşti – Ştiinţa Bacău, 9 ianuarie, ora 10.30)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.