Bătaie de joc la Sala Sporturilor

Începute în prima parte a lunii noiembrie, în plin sezon competiţional, reparaţiile la Sala Sporturilor din Bacău se derulează în cel mai tipic stil românesc. Adică nu se vor încheia la termen şi nici măcar nu se ştie o dată aproximativă la care echipele băcăuane vor avea acces în sală.

Interesant e faptul că, timp de aproape de două săptămâni, de la Ajunul Crăciunului, şi până pe 5 ianuarie, muncitorii au avut liber! Am spus interesant. Greşit. E inadmisibil, e chiar o bătaie de joc. Normal, că doar se lucrează la stat şi statul înghite orice. În cazul nostru, Direcţia Judeţeană de Sport se face vinovată de indolenţă în protejarea sporturilor de echipă din Bacău.

Şi vorbim aici de trei echipe de primă ligă (două de handbal şi una de volei) şi una de ligă secundă (cea masculină de volei), care vor fi nevoite să-şi caute adăpost care încotro. La finele săptămânii viitoare, Sala Sporturilor ar fi trebuit să găzduiască nu mai puţin de trei meciuri care, mai mult ca sigur, vor fi relocate. Ca să nu mai vorbim de faptul că marele derby din Liga Naţională la handbal masculin, dintre Ştiinţa Bacău şi UCM Reşiţa are toate şansele să se dispute pe teren neutru, la Roman.

Şi totuşi… Poate măcar în ceasul al doisprezecelea cei implicaţi în reparaţiile sălii vor lua măsuri pentru urgentarea lucrărilor. Asta înseamnă mai mult de cinci muncitori, căci atâţia îşi fac veacul zilele astea la Sala Sporturilor. În caz contrar, ar fi cazul să cadă capete, iar firma executantă să fie drastic penalizată.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.