Gabriela Manea: "Ne-a lăsat la greu, e o atitudine nejustificată"


Referitor la fuga Oanei Bondar din cantonamentul echipei de handbal feminin Ştiinţa Bacău, i-am solicitat un comentariu antrenoarei echipei, Gabriela Manea. Aceasta a confirmat faptul că handbalista a părăsit echipa fără a anunţa conducerea clubului şi, mai grav, fără motiv. „După antrenamentul de ieri dimineaţă, mi-a spus că va fi declarată jucătoare liberă de contract, în urma unui memoriu depus de ea pe 14 decembrie. De altfel, acel memoriu nici măcar nu mai trebuia analizat, referindu-se la nişte fapte petrecute cu mai mult de două luni în urmă, conform Regulamentului FRH. La antrenamentul de aseară, am aflat că a lăsat echipamentul şi cheia de la cameră unor colege şi a plecat pur şi simplu, cum am pleca noi din piaţă„, a declarat antrenoarea băcăuană.
Gabriela Manea a mai precizat că Oana Bondar a inventat un scandal cu clubul, cu scopul de a-l folosi drept pretext pentru plecare, adăugând că golgetera echipei este la zi cu drepturile financiare.
Problema e că peste trei zile începe campionatul şi ea era o jucătoare de 9 metri, unde noi avem carenţe, în condiţiile în care avem doar doi oameni de meserie. Este e atitudine nejustificată a handbalistei, care îşi lasă colegele şi pe mine la greu. Am petrecut şi eu vreo 25 de ani pe teren dar n-am părăsit niciodată o echipă în felul acesta.Din păcate, noi, antrenorii, putem lucra doar la partea fizică a jucătorilor, nu putem interveni în carenţele lor de caracter.”, a afirmat Gabriela Manea.
Reamintim că, înainte de aducerea ei la Ştiinţa Bacău, Oana Bondar (fostă Herman) prindea echipa HCM Baia Mare din An în Paşte, cu precădere în partidele amicale. Oricum, clubul băcăuan va cere suspendarea fugarei.
Florin Filioreanu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.