Cititorii Bacăului Sportiv au decis: SHOTA TEVZADZE, CEL MAI BUN HANDBALIST BĂCĂUAN AL ANULUI 2009 !


Sondajul lansat de Bacăul Sportiv pentru desemnarea celui mai bun handbalist băcăuan al anului s-a încheiat cu un câştigător detaşat: portarul Ştiinţei, georgianul Shota Tevzadze.
După părerea mea, rezultatul votului nu a fost o surpriză, în condiţiile în care Shota a fost cel mai constant jucător în acest an, fiind unul dintre preferaţii suporterilor.
Surprinzătoare este, însă, clasarea pe locul secund a interului rus Igor Moskalenko. Deşi a evoluat sub culorile Ştiinţei doar patru luni, acesta a i-a impresionat pe fani, fiind al doilea marcator al echipei în turul ediţiei 2009-2010 a Ligii Naţionale, cu 76 de goluri marcate.
Al treilea clasat în sondajul Bacăului Sportiv este veteranul Sandu Iacob, chiar dacă fostul căpitan al echipei naţionale a avut un tur de campionat mai puţin reuşit.
Tuturor, felicitări pentru ceea ce au realizat în anul 2009 şi mult succes în 2010, an în care le dorim să ajungă în finala Cupei Challenge!

4 comentarii la „Cititorii Bacăului Sportiv au decis: SHOTA TEVZADZE, CEL MAI BUN HANDBALIST BĂCĂUAN AL ANULUI 2009 !”

  1. Bravo Shota! Sa aperi si la anul la fel de bine! Am inteles ca le vine greu la astia de la Stiinta sa te mai tina, insa eu sper sa ramai la Bacau!

  2. Rezultatul sondajului reflecta fidel si gradul de seriozitate al primilor clasati. Astazi, 31.12, Shota si Sandu Iacob se pregateau, singuri, la Sala de Atletism.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.