FC PAMBAC, ÎN PRAG DE DESFIINŢARE


În pragul sărbătorilor de iarnă, presa băcăuană anunţă un foarte trist eveniment din lumea fotbalului: echipa de fotbal FC Pambac, ocupanta locului 5 în seria I a Ligii a III-a, se desfiinţează! Se pare că problemele financiare cu care echipa s-a confruntat de-a lungul turului de campionat au devenit insurmontabile, firma care dă numele echipei n-o mai susţine, municipalitatea nu dă niciun leu, iar trupa pregătită de Costel Câmpeanu se pregăteşte să devină istorie.
Păcat, Pambacul devenise deja un brand la nivelul eşalonului al III-lea, a fost chiar la un pas de promovarea în divizia secundă la un moment dat, avea propriul public, un antrenor competent şi super-spumos…

Sigur că se vehiculează diverşi vinovaţi pentru nefericitul eveniment, de la neputinţa financiară a societăţii comerciale cu acelaşi nume (greu de crezut că, deşi în condiţii de criză, populaţia nu mai mănâncă pâine) până la vile construite din banii fotbaliştilor.
Dincolo de toate zvonurile, eu încă mai sper că, în ceasul al doisprezecelea, se va găsi totuşi o soluţie de salvare.

2 comentarii la „FC PAMBAC, ÎN PRAG DE DESFIINŢARE”

  1. Ne aflam in plina criza finaciara, insa sper ca aceasta echipa sa nu dispara din peisajul fotbalului bacauan. In aceeasi situatie s-a aflat Pambac-ul si in pauza de iarna a sezonului trecut. Aceleasi zvonuri, aceleasi declaratii pentru a trage un semnal de alarma in privinta situatiei catastrofale in care se afla clubul de mai mult timp si a indreptata atentia autoritatilor locale spre clubul din esalonul al treilea. Sper ca declaratiile si articolele aparute in prezent in presa sa nu se adevereasca si in primavara „fainarii” sa reinceapa pregatirile.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.