Handbal, juniori II: Elevii lui Tancău sunt lideri


La finele săptămânii trecute, Adjudul a fost gazda celui de-al treilea din turneu din cadrul Campionatelor naţionale de handbal pentru juniori II, seria B. Formaţia CSS Bacău, pregătită de prof. Eusebiu Tancău, a abordat turneul din postura de lideră a clasamentului şi a obţinut trei victorii: 37-20 cu CSS Tecuci, 29-16 cu LPS Focşani şi 28-25 cu CSS Galaţi. Din păcate, tinerii handbalişti băcăuani au avut şi o sincopă, în partida cu echipa gazdă, Şcoala nr. 3 Adjud, în faţa căreia a cedat cu 18-30.
După disputarea a trei turnee, CSS Bacău conduce în clasament, cu 20 de puncte, fiinr urmată de CSS Galaţi, cu 17 puncte şi Şcoala nr. 3 Adjud, cu 16 puncte. Următorul turneu se va disputa în perioada 12-14 februarie 2010, la Focşani.

Un comentariu la „Handbal, juniori II: Elevii lui Tancău sunt lideri”

  1. Tancau bravo frate .Tot timpul ai fost preferatul meu .Caracter de nota 10 sa i-ti de-a Dumnezeu sa ai numai succese frate sa ajungi unde vrei .Inca de cind eram la juniori imi aduc aminte , veneai si imi dadeai sfaturi care mi-au prins bine pe viitor .Sa ramii acelasi , fii original lupta impotriva hotilor si a coruptiei de la clubul stiinta .

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.