Adrian Chiruţ : "Nu la noi joacă Sanie"


Un episod interesant s-a petrecut în repriza a doua a meciului de la Roman, dintre Ştiinţa Bacău şi Bucovina Suceava, din Liga Naţională la handbal masculin. În timp ce antrenorii Sucevei protestau, pentru a „n”-a oară la deciziile arbitrilor, spectatorii băcăuani l-au luat la rost pe golgeterul sucevean, Adrian Chiruţ (foto): „Băi fraţilor, aşa face Ghervan şi la Suceava, aşa câştigaţi, urlând tot meciul la arbitri?”.
Deloc deranjat de întrebare, Chiruţ a răspuns zâmbind : „Lăsaţi, că nu la noi joacă Sanie”. Oare ce-o fi vrut să insinueze ? În orice caz, la maniera de comportament a băncii tehnice sucevene, mă mir că cei doi isterici („Tadici” Ghervan şi „Frankenstein” Bibirig) n-au intrat în teren să-l altoiască pe Shota Tevzadze pentru felul în care „şi-a permis” să apere. Pentru cei care nu ştiu, marea supărare a antrenorului principal al Sucevei a fost că a pierdut cumva pe teren propriu, el fiind, timp de mai mulţi ani, profesor de handbal la CSS Roman la finele anilor ’80 şi începutul anilor ’90. Un alt romaşcan prezent în echipa suceveană a fost excelentul portar Bogdan Pralea.
Pe de altă parte, am uitat în cronica de ieri să-l menţionez pe Cristian Adomnicăi, interul sucevean sosit parcă de la Bollywood, care s-a trântit cu dosul de pământ mai abitir ca un judoka, ori de câte ori era atins de adversari. De altfel, reprezentanţia sa de prost gust a fost încununată de realizări pe măsură la poarta adversă: ZERO goluri.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.