RĂZBOIUL ANTRENORILOR


Derby-ul Moldovei la handbal masculin, dintre Ştiinţa Bacău şi Bucovina Suceava, nu a însemnat doar o dură încleştare pe terenul de joc care, spre lauda handbaliştilor ambelor formaţii, nu a degenerat. Dimpotrivă, pe parchetul Sălii Sporturilor din Roman a domnit sportivitatea, chiar dacă partida nu a fost lipsită de contacte fizice dure.
Nu la fel au stat lucrurile şi pe marginea suprafeţei de joc, unde antrenorii principali ai celor două echipe, Otto Hell şi Petru Ghervan, s-au contrat în repetate rânduri.
Chiar dacă arbitrii Harabagiu şi Stănescu au făcut şi greşeli, banca tehnică a Sucevei a comentat 99% dintre deciziile acestora, nefiind mulţumiţi niciodată. Principalul Ghervan, care conduce şi „naţionala”, a adus aminte izbitor cu Gheorghe Tadici, prin repetatele dispute pe care le-a avut cu arbitrii.
Dacă ar fi judecat măcar câteva secunde, antrenorul sucevean ar fi realizat că prin comportamentul său nu face decât să-i înrăiască pe cei doi „fluieraşi”. Şi nu numai pe ei. Nevricos din fire, Otto Hell s-a enervat pe protestele omologului său şi a intrat în repetate dispute verbale cu acesta, pe marginea deciziilor arbitrilor. Duelul celor doi a fost, de altfel, unul din punctele de atracţie ale partidei. Una peste alta, aş avea şi eu un mesaj pentru Ghervan: Dom’ profesor, asta nu e atitudine de cadru didactic universitar şi nici de antrenor al echipei naţionale! Hotărâţi-vă, ori echipa de club, ori naţionala, căci se vede treaba că v-au lăsat nervii!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.