Handbal masculin, Liga Naţională: La Steaua… de Otto Hell


Contestat de o parte dintre suporteri şi aflat în relaţii destul de tensionate cu proprii jucători, lucru vizibil cu ochiul liber la meciuri, antrenorul principal al Ştiinţei dă un veritabil examen joi, la Chiajna, cu deţinătoarea Cupei României, Steaua MFA Bucureşti. Bucureştenii nu traversează o perioadă foarte fastă, inclusiv din punct de vedere financiar şi l-a pierdut, în octombrie, pe cel mai bun jucător al său, Alin Şania, plecat la bani mulţi în Dubai.
După cum s-a văzut şi în derby-ul cu Constanţa, steliştii sunt deficitari la linia de 9 metri, cu precădere pe posturile de interi, principala lor gură de foc fiind extrema Ionuţ Georgescu. Una peste alta, o formaţie abordabilă, departe de forma din sezonul trecut.
De altfel, după părerea mea, dacă nu ne întoarcem de la Chiajna neînvinşi, cred că profesorul Hell îşi poate face bagajele, fiindcă pentru a câştiga la Medgidia şi la Braşov, băieţii se pot pregăti şi singuri. Rămâne de văzut, deşi declaraţia lui Sandu Iacob după ultimul meci, cum că echipa joacă sub o încărcătură nervoasă foarte mare ascunde multe mistere.
Partida Steaua MFA Bucureşti – Ştiinţa Bacău va începe la ora 18.00 şi va fi transmisă în direct de DIGISPORT PLUS, mai mult ca sigur în comentariul renumitului „şasesprezece”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.