Volei feminin, Divizia A1: MECI DE GALĂ LA BACĂU (Ştiinţa Bacău – Tomis Constanţa, miercuri 4 noiembrie, ora 14.00, Sala sporturilor)

stiinta
Etapa a 4-a a Diviziei de elită a voleiului feminin din ţara noastră programează, în sala sporturilor din Bacău, derby-ul rundei, dintre Ştiinţa şi Tomis Constanţa, ambele formaţii fiind neînvinse în actuala ediţie de campionat.
Va fi un veritabil „cui” pentru studentele antrenate de Florin Grapă şi Melu Manta, în faţa unei echipe garnisite din plin cu vedete de peste hotare, în sextetul de bază al constănţencelor figurând o singură româncă, Claudia Gavrilescu, căpitanul echipei. Aceasta nu s-a sfiit să declare pentru cotidianul „Telegraf” că nu intenţionează să lase Ştiinţei niciun set în partida de miercuri. Şi antrenorul constănţencelor e străin, respectiv sârbul Aleksandar Bošković, care este ajutat de Constantin Alexe.
De cealaltă parte, băcăuancele mizează pe avantajul terenului propriu şi, implicit, al publicului, deşi ora la care a fost programat jocul este accesibilă doar şomerilor şi pensionarilor.
Partida Ştiinţa Bacău – Tomis Constanţa va fi arbitrată de bucureştenii Silvian Lungu şi Corneliu Malaxia.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.