Fotbal, Liga a II-a: Miercuri e restanţă cu FC Snagov

fcm
Miercuri, 4 noiembrie, de la ora 11.00, FCM Bacău va disputa, pe terenul „Voinţa” din Ghermăneşti – Ilfov, restanţa din etapa a IX-a, cu FC Snagov.
Echipa din Snagov a trecut prin schimbări majore luna trecută, când a fost preluată de omul de afaceri german Lutz Stache, care a instalat-o în funcţia de preşedinte pe Ana-Maria Prodan. Asta ar fi o veste bună pentru noi, ţinând cont de faptul că pe ce pune mâna madam Reghecampf se cam ofileşte, vezi cazul echipei CS Buftea, prezidată sezonul trecut de marea impresară, retrogradată în Liga a III-a.
Din păcate, Gheorghe Poenaru se confruntă în continuare cu o mulţime de indisponibilităţi, majoritatea de ordin medical. Astfel, în afara suspendatului Carnariu, tehnicianul nu va putea conta pe Petrea, Vajou şi Câmpeanu.
Partida nu va fi televizată, pentru sport.ro, de exemplu, fiind mai importante babaroazele bătute de Neţoiu şi Condescu.
Formaţii probabile
FC Snagov: Curileac – David, Zeciu, Voicu, Florea – Radu, Petrea, V. Dinu I, G. Ene – Petrescu, Rădulescu. Antrenor : Cristi Ţermure
FCM Bacău : Manea – Mihălăchioaie, Spiridon, Adăscăliţei, Dobârceanu – Doboş, Taban, Cojocaru, Boboc – I. Radu, Tismănaru. Antrenor : Gheorghe Poenaru.
Meciul FC Snagov-FCM Bacău va fi arbitrat la centru de Mugurel Drăgănescu (Breaza), care va fi ajutat de asistenţii bucureşteni Vasile Marinescu şi Adrian Ghinguleac.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.