Botoşănenii şi-au pus poalele-n cap

Adrian Stanescu
Oficialii echipei FC Botoşani au demonstrat, după partida de sâmbătă, de la Bacău, că au un spirit analitic şi o perspicacitate ieşite din comun. Ei au izbutit într-un timp record să-l depisteze şi să-l demaşte în faţa presei pe cel vinovat de înfrângerea din partida cu FCM-ul. Dacă vă închipuiţi cumva că e vreun jucător din propria echipă sau Cristi „Mourinho” Popovici, vă înşelaţi amarnic. Arbitrul Adrian Stănescu este unicul vinovat. Ia să vedem ce declaraţii au făcut domnii.
Începem cu Popovici,care se prezintă în faţa presei ca şi în faţa jucătorilor pe care-i antrenează, oricare ar fi ei, rupt total de realitate. Cică: „Din punctul meu de vedere, trebuia să câştigăm acest meci. Am primit două goluri destul de uşor. Poate şi arbitrii au pus umărul la treaba asta.” Dragă Cristi, din punctul meu de vedere, dacă nu le ordonai, la 1-1, să se bage cu fundu-n poartă, obicei atât de drag ţie, sigur nu pierdeai. Aşa, ai găsit exact ce-ai căutat.
Mult mai haios e prezidentul lui FC Botoşani, pe numele său Cornel Şfaiţer: „Simao l-a faultat de două ori pe Codreanu în faza în care a înscris, iar centralul a închis ochii. La golul doi a inventat o lovitură liberă de la 17 metri după ce în faza premergătoare a dat o lovitură liberă pentru băcăuani din apropierea băncii noastre de rezerve deşi decizia corectă era fault pentru noi. Mă gândesc serios să fac un memoriu împotriva lui pentru că este inadmisibil ceea ce a făcut”.
Aşadar, Simao se va trezi dat în judecată pentru hărţuire sexuală şi tentativă de viol asupra nevinovatului Corneluş Codreanu. Cât priveşte fazele premergătoare golului victoriei, domnu’ Şfaiţer a omis să precizeze că, trecând prin dreptul băncii de rezerve a oaspeţilor, după ce că nu le-a dat faultul cuvenit, arbitrul le-a mai tras şi două vânturi cu parfum de fasole mexicană, acesta fiind, de fapt motivul iritării acestora.
Pentru o mai bună justificare a înfrângerii, iată şi alte cauze ale eşecului suferit de FC Botoşani: preţul ridicat al seminţelor de bostan practicat de micii întreprinzători de pe stadion, împărţirea în două a galeriei din Botoşani, fapt de natură să-i deruteze pe elevii lui Popovici, care nu mai ştiau la care din facţiuni să fie atenţi, profunda nedumerire referitor la cum e posibil ca un portar de 2 metri înălţime să iasă numai pe sub minge la centrări (da, e vorba de Ignătescu), tunsoarea zero a lui Ionuţ Radu, care a fost de fapt arma secretă cu care fundaşii botoşăneni au fost buimăciţi tot meciul.
Mai rămâne ca, mâine-poimâine, finanţatorul echipei din Botoşani să iasă pe posturile naţionale la o oră de maximă audienţă şi să ne spună că l-a descoperit pe cel care se face vinovat de criza financiară. Cum cine? Adrian Stănescu.

0 comentarii la „Botoşănenii şi-au pus poalele-n cap”

  1. Super comentariul! Inteleg ca in conceptia oficialului botosenean CASCAVAL, la primul gol SIMAO a facut „dublu fault”, infractiune pentru care in nord-estul tarii se acorda penalty.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.