Handbal feminin, Liga Naţională: Ştiinţa e pe loc retrogradabil

stiinta
Etapa a VI-a a Ligii Naţionale la handbal feminin a adus prima victorie a echipei HCM Buzău, obţinută pe teren propriu cu codaşa Rapid CFR Bucureşti, lucru care face ca Ştiinţa Bacău să ajungă pe locul 13 al ierarhiei, cu un singur punct.
Din păcate, sunt slabe speranţe ca elevele Gabrielei Manea să părăsească această poziţie până la sfârşitul anului, în condiţiile în care în 2009 se mai joacă doar două etape, băcăuancele urmând să joace în deplasare la Oltchim şi acasă (la Roman) cu HC Zalău. După 11 noiembrie, campionatul se va întrerupe pentru participarea naţionalei la campionatele mondiale.
O veste cât de cât bună este că, la reluarea competiţiei, pe 9 ianuarie 2010, Ştiinţa va juca în deplasare, la Rapid CFR Bucureşti, ocazie cu care aşteptăm primul succes al sezonului.
O altă veste bună e aceea că avem două jucătoare în topul celor mai bune marcatoare, este vorba de Marilena Burghel, locul 5 cu 44 de goluri şi de Oana Bondar, locurile 7-8, cu 42 de goluri. Această ierarhie este condusă de buzoianca Ionela Goran (67 de goluri), urmată de Ada Moldovan (Dunărea Brăila, 63 g) şi Mihaela Tivadar (HCM Roman, 52 g).
clasaf

0 comentarii la „Handbal feminin, Liga Naţională: Ştiinţa e pe loc retrogradabil”

  1. Este bine ca fetele au inceput sa pregateasca de astazi meciul cu OLTCHIM, si de nu sunt sanse… sa nu primeasca 40. In rest, multa bafta.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.