Fotbal, Liga a III-a: Două meciuri interesante la Bacău

pambac cfrsuceava
Vineri şi sâmbătă vor avea loc partidele etapei a 12-a din Liga a III-a la fotbal, seria I, în cadrul căreia la Bacău se vor disputa două partide.
Pe terenul „Lucreţiu Avram” (Proletarul), Pambacul lui Costel Câmpeanu revine în faţa propriilor suporteri cu intenţia de a opri seria neagră de pe teren propriu. E adevărat că adversarul nu e tocmai unul comod, Oţelul II Galaţi, dar alb-albaştrii pornesc favoriţi. Meciul, care va avea loc vineri, de la ora 15.00, va fi condus la centru de suceveanul Vlad Ciobanu, care va fi asistat de Emil Mateescu (Ploieşti) şi Emil Pascu (Măgureni – Prahova).
În aceeaşi zi şi de la aceeaşi oră, FC Willy va evolua „acasă”, pe terenul „Şoimii”, cu vecina de clasament, Rapid CFR Suceava. I-am văzut pe suceveni la Bacău, cu Pambacul, când au pierdut, 0-1, şi am convingerea că „pinguinii” se vor impune fără probleme. Partida va fi arbitrată de centralul Laurenţiu Ionaşcu (Buzău) şi de asistenţii Vasile Popescu (Buzău) şi Marius Brătianu (Brăila).
Specialista deplasărilor, Aerostar Bacău, pleacă la vânătoare de puncte tocmai pe malul Dunării, pe stadionul „Siderurgistul” din Galaţi, unde vor întâlni pe Politehnica din localitate. Chiar dacă gălăţenii sunt neînvinşi pe teren propriu în acest campionat, acest amănunt nu va fi de natură să-i descurajeze pe băcăuani fiindcă, nu-i aşa?, orice naş îşi are naşul. Meciul Poli Galaţi – Aerostar va avea loc vineri, 30 octombrie, de la ora 15.00, urmând să fie condus de o brigadă din Constanţa, avându-l la centru pe Dragoş Teodor, iar la linii pe Bela Szoke şi Genin Menlivuap.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.