Fotbal, Liga a II-a: FCM TITANIC BACĂU

farulfcm
Nici cei mai pesimişti suporteri ai FCM-ului, alături de cei mai optimişti fani ai Farului nu s-au gândit la un asemenea deznodământ al partidei de la Constanţa. Contactul băcăuanilor cu Farul a avut acelaşi efect ca impactul dintre celebrul „Titanic” şi aisbergul fatal, cu Ciprian Manea pe post de Leonardo DiCaprio.
Din păcate, constatăm cu regret că formaţia pregătită de Gheorghe Poenaru e în moarte clinică, jucătorii nu se pot aduna şi fac de ruşine un blazon onorabil al fotbalului românesc.
Doar 28 de minute au rezistat băcăuanii pe malul mării, până când Manea a gafat impardonabil şi a deschis, practic, canonada la propria poartă. Mă întreb ce mai aşteaptă conducerea echipei să aducă un portar, în condiţiile în care cred că şi portarul de la „Decebal” ar face faţă.
A fost, cum spuneam, doar începutul degringoladei din defensiva FCM-ului, compartiment care s-a făcut de tot râsul şi este principalul autor al umilinţei suferite de formaţia băcăuană.
Repriza secundă n-a făcut decât să confirme situaţia catastrofică a echipei-fanion a Bacăului. Să vă fie ruşine, prieteni ai fotbaliştilor care îmbrăcaţi tricoul galben-albastru!
Trebuie spus că nici antrenorul Poenaru n-a fost inspirat în alegerea strategiei de joc, era clar că ai noştri au mers la mica ciupeală, numai că nu le-a ieşit, dimpotrivă. Sunt necesare măsuri, ne trebuie jucători noi, fiindcă schimbarea antrenorului nu e soluţia, iar variantele vehiculate, cu Sdrobiş sau Octavian Grigore mi se pare nişte tâmpenii.
Pentru statistică, dar cu inima îndoită, să notăm, totuşi, şi rezultatul final: Farul- FCM Bacău 5-0(3-0).
Farul: Sărdescu – Măţel, Diogo, Pap, Mendy – Andrade (min. 58 Păcuraru), Ben Teekloh, B. Andone, C. Matei (min. 55 Leu)- Chico (min. 73 Fatai), M. Ene. Antrenor: Marius Şumudică.
FCM Bacău : Manea – Mihălăchioaie, Kalai (min. 46 Dutciuc), Carnariu, Dobârceanu (min. 41 Câmpeanu; min. 46 Petrea)- Dediu, Taban, I. Radu, Adăscăliţei, Doboş – Tismănaru. Antrenor : Gheorghe Poenaru.
Au înscris: Chico (min. 28, 40, 60) şi Ene (min. 37, 46).
Arbitru: Mihai Ene (Bucureşti). Asistenţi: Claudiu Florea (Bucureşti), Elena Muşetoiu (Câmpulung Muscel)

0 comentarii la „Fotbal, Liga a II-a: FCM TITANIC BACĂU”

  1. Am spus eu ca nu perde la scor de tenis. In rest, problema cu portarul poate fi rezolvata usor, sa-l aduca pe Pantilmon, ca doar e de la de la noi de aisi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.