Fotbal, Liga a III-a: Aerostar a făcut scorul etapei

aerostarvaslui
Etapa a XI-a a Ligii a III-a la fotbal s-a dovedit a fi una fastă pentru cele trei echipe băcăuane, care au terminat neînvinse această rundă. Performera etapei a fost, fără îndoială, Aerostar, care a învins cu un categoric 6-0 pe Sporting Club II Vaslui, reuşind astfel prima victorie pe teren propriu din actuala ediţie de campionat.
Victorioasă a terminat şi Pambac Bacău, în deplasarea de la Roznov, acolo unde elevii lui Costel Câmpeanu au învins cu 3-1 pe Ceahlăul II Piatra Neamţ şi au mai spălat din păcatele pe care le tot comit pe teren propriu.
În fine, FC Willy va reveni la Bacău mai bogată cu un punct, după remiza de la Galaţi, 1-1 cu FCM Dunărea II.
Celelalte rezultate de astăzi: CSM Paşcani – CS Gura Humorului 1-0, CS Panciu – Petrotub Roman 4-1, CF Brăila – Cetatea Târgu Neamţ 2-2 şi Oţelul II Galaţi – CSM Focşani 1-0. Sâmbătă are loc meciul Rapid CFR Suceava – Politehnica Galaţi. Politehnica II Iaşi stă deoarece Şcoala de Fotbal Rădăuţi s-a retras din campionat.

0 comentarii la „Fotbal, Liga a III-a: Aerostar a făcut scorul etapei”

  1. Nu este suficient sa fii destept, pentru a fi comentator trebuie sa ai vocatie, talent si inspiratie de moment. Din pacate domnului cu pricina ii cam lipsesc, ne-a convins de atatea ori. De asemenea, tonalitatea vocii dumnealui din timpul transmisiei tradeaza echipa cu care simpatizeaza. Apropo, este din Ardeal?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.