Fotbal, Liga a II-a: Împotriva cârcotaşilor

fcm concordia
Sâmbătă, de la ora 14.30, FCM Bacău revine în faţa propriilor suporteri pentru un meci împotriva Sportului Studenţesc, contând pentru etapa a X-a a ligii secunde, seria I. Din păcate, mass-media locală sau, mă rog, o parte a ei, a pornit un război psihologic cu echipa lui Poenaru, despre care se spune chiar că ar putea fi demis dacă n-ar câştiga mâine. O mai mare tâmpenie n-am auzit, asta dacă informaţia e reală. Să sperăm că, în cele două săptămâni de pauză, echipa a avut linişte şi a pregătit în cele mai mici detalii un meci care se anunţă deosebit de interesant.
Antrenorul Gheorghe Poenaru are sprijinul nostru necondiţionat. Încercăm să readucem FCM Bacău acolo unde a fost. Din păcate, imaginea clubului şi performanţele au avut de suferit în ultimii ani. Practic, am preluat un club care avea un singur rând de echipament şi zece mingi. În timp, clubul a avut mult de suferit în ceea ce priveşte infrastructura. S-au vândut jucători, dar banii nu s-au regăsit în club„, a declarat managerul general Cristi Ciocoiu, pentru LigaB.ro.
De remarcat că, în această ediţie de campionat, „studenţii” au obţinut un singur punct din patru deplasări, 1-1 la Petrolul Ploieşti, în etapa a III-a. Contingentul accidentaţilor s-a mai redus, astfel că Gheorghe Poenaru va putea conta pe Tismănaru şi Petrea, Câmpeanu e incert, iar stranierii Vajou şi Simao sunt indisponibili.
Nu-mi doresc decât ca băieţii noştri să facă un joc bun, pentru a curma din faşă tentativele de destabilizare destul de inabil orchestrate.
Meciul dintre FCM Bacău şi Sportul Studenţesc va fi arbitrat la centru de Claudiu Ştefănuţi (Năsăud), asistat de Dan Lucian Ilieş (Braşov) şi Cătălin Teodor (Brăila). Rezervă a fost desemnat Petre Meterciuc (Tg. Neamţ), în timp ce observator va fi fostul arbitru ieşean Anton Heleşteanu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.