Fotbal, Liga a III-a: Programul etapei a VIII-a

Pambac
Marţi, 6 octombrie, de la ora 15, se vor disputa partidele etapei a VIII-a a Ligii a III-a la fotbal. Dintre echipele băcăuane, doar Pambac (locul 5) va evolua pe teren propriu, pe stadionul „Lucreţiu Avram”, împotriva formaţiei Rapid CFR Suceava (locul 10). Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Botoşani, care va fi condusă de George Brânzei, ajutat de Ciprian Iovu şi Adrian Vornicu.
Cea mai grea misiune o va avea FC Willy (locul 6), care va evolua pe terenul liderei seriei I, Petrotub Roman, între cele două echipe existând o mare rivalitate. Partida de pe stadionul „Laminorul” va fi condusă la centru de Lucian Rusandu, din Sf. Gheorghe, care va fi asistat de concitadinii săi Imre-Laszlo Bucsi şi Joszef Peter.
Cea mai slab clasată dintre formaţiile băcăuane, Aerostar (locul 12) se va deplasa pe terenul vecinei de clasament, CSM Focşani (locul 11), în condiţiile în care „aviatorii” se simt bine în Vrancea, unde au învins pe CS Panciu, cu două etape în urmă. Meciul de pe stadionul „Municipal” din Focşani va fi arbitrat la centru de Victor Chiriazic, din Tulcea, care va fi ajutat de brăilenii Marius Titirişcă şi Marius Marchidanu.
Celelalte jocuri ale rundei: CS Gura Humorului – Dunărea II Galaţi, Politehnica Galaţi – Şcoala de Fotbal Rădăuţi, Sporting Club II Vaslui – Politehnica II Iaşi, Cetatea Tg. Neamţ – CSM Paşcani, CS Panciu – Ceahlăul II P. Neamţ şi CF Brăila – Oţelul II Galaţi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.